Unconfigured Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bò nướng vỉ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bò nướng vỉ

    Mấy sis hay mua loại thịt nào khi làm bò nướng vỉ, eye round roast? or rib eye? Hay là có loại nào ngon hơn? Xin cho crazymom biết nhé. Thanks.

  • #2
    RE: Bò nướng vỉ

    Mấy sis hay mua loại thịt nào khi làm bò nướng vỉ, eye round roast? or rib eye? Hay là có loại nào ngon hơn? Xin cho crazymom biết nhé. Thanks.
    * eye round: too lean = too dried; not enough favor and will be too tough

    * rib eye: good, but it's a waste of good cut of meat and money

    * cross ribs roast: good for the taste, the tenderness, the value

    * chuck roast: best for the value and flavor; but must know well how to sort the good parts, saving the tough part for stew or broth

    * top round, bottom round, London broil: sure bet; middle of the road.

    (just add some extra canola oil in the marinate)

    Comment


    • #3
      RE: Bò nướng vỉ

      Cross ribs roast it is for my bò nướng vỉ this weekend! Thanks!

      Comment


      • #4
        RE: Bò nướng vỉ

        ORIGINAL: crazymom

        Cross ribs roast it is for my bò nướng vỉ this weekend! Thanks!
        Good choice!

        Cross ribs roast also great for "thịt tái" ăn phở bò . If needed, put it in the freezer for few hours for easy dicing & slicing.

        Comment


        • #5
          RE: Bò nướng vỉ

          Crazymom,

          Khi làm bò nướng vỉ, xay 1 or 2 trái Kiwi ướp chung với thịt khỏang 1 tiếng trước khi nướng thì thịt sẽ mềm và very juicy. Try thử kiểu tui làm coi rồi cho biết how is come out OK.

          ORIGINAL: crazymom

          Mấy sis hay mua loại thịt nào khi làm bò nướng vỉ, eye round roast? or rib eye? Hay là có loại nào ngon hơn? Xin cho crazymom biết nhé. Thanks.

          Comment


          • #6
            RE: Bò nướng vỉ

            ORIGINAL: MR.MOM

            Crazymom,

            Khi làm bò nướng vỉ, xay 1 or 2 trái Kiwi ướp chung với thịt khỏang 1 tiếng trước khi nướng thì thịt sẽ mềm và very juicy. Try thử kiểu tui làm coi rồi cho biết how is come out OK.

            ORIGINAL: crazymom

            Mấy sis hay mua loại thịt nào khi làm bò nướng vỉ, eye round roast? or rib eye? Hay là có loại nào ngon hơn? Xin cho crazymom biết nhé. Thanks.
            Great idea, MR.MOM!

            Also, please try pears, the ripe ones.

            For the phở shop, you can get beef cross ribs roast for less than $2/lb; believe it or not .

            Comment

            Working...
            X